Ensimmäinen työviikko meni nopeasti. Kaikki ihmiset ovat olleet täällä todella mukavia ja pitäneet siitä huolta, että meillä on kaikki hyvin. Tiistai ja Keskiviikko meni tutustuessa koko paikkaan ja orientaatiovideoiden katsomisessa. Erittäin mielenkiintoisia videoita :D. Torstaina Heidi jäi Rest Homen puolelle ja Janina meni Nursing Homen puolelle.

Olemme  päässeet pienelle sightseeing-kierrokselle West Palm Beach Downtownille ja jäätelölle asukkaiden kanssa. Työpaikalla tutustuimme Lauraan, hän vei meidät keskiviikkona ajelulle, shoppailemaan ja syömään Chipotleen, Mexican Grilliin. Söimme burritot ja oli niin hyvää :)

1744283.jpg
West Palm Beach Downtown.

1744284.jpg
Chipotle, jossa syötiin hyvät burritot.

Torstaina työpäivän jälkeen oli tarkoitus lähteä rannalle pyöräillen, mutta pyörät eivät olleet siinä kunnossa. Rest Homen johtaja Pirjo-Leena tarjosi kyydin Lantanan rannalle ja kävelimme sitten takasin ukkosmyrskyn saattelemana. Oli kyllä pelottava matka, salamat vaan välkkyivät.

1744287.jpg
Lantana Beach.

Perjantaina talonmies Jari laittoi pyörämme kuntoon ja teimme pienen pyöräretken Lake Worthin ympäristössä. Nähtiin jännä poliisin takaa-ajotilannekin. Loppuilta katottiin Viidakon Ykä-leffaa. Lauantaina aamulla soi puhelin n. 9:30, vapaa-ajan ohjaaja Anne soitti ja kertoi, että hänen miehensä on menossa katsomaan Batman: the Dark Knight - elokuvaa ja me saisimme häneltä kyydin jos vain haluamme, mutta hän tulisi hakemaan meidät 15 minuutin sisällä. Meille tuli kauhea kiire, mutta jotenkin saimme itsemme leffakuntoon ja lähdimme matkaan. Menimme Boynton Beach Mall'in vieressä sijaitsevaan Muvico- teatteriin. Hän tarjosinkin yllättäen meille leffaliput ja vielä popparitkin. Olimme tästä todella iloisia ja yllättyneitä, luulimme että saisimme vain kyydin häneltä. Leffa oli todella hyvä ja saimme juonesta hyvin kiinni, vaikka suomenkielistä tekstitystä ei ollutkaan :D Sen jälkeen jäimme Mall'lle shoppailemaan ja kävimme syömässä Subwayllä. Takaisin pääsimme bussilla ja kävellen. Kävelymatka oli tuskainen, koska oli niin kuuma, lisäksi Janinan jalat oli rakoilla ja hän vielä kompastui katukorokkeeseen ja kaatui. Heidi ei saanut henkeä, kun luuli että kävi pahastikin, mutta onneks Janina selvisi pienillä naarmuilla. Illalla kävimme vielä asukkaiden kanssa iltamehulla, tosin se oli vähän vahvempaa sorttia, Malibu-rommia. Oli kyllä hauskaa, saatiin nähdä vähän tanssiakin. Jatkettiin Viidakon Ykä loppuun. Sunnuntaina lähdettiin Lantanan rantaan pyöräillen. Otettiin aurinkoa ja uitiin, aallot olivat kivoja. Molemmat paloivat hieman. Loppuilta sujuikin löhöillen ja katsoen telkkaria.

1750503.jpg
Muvico-elokuvateatteri.


1750502.jpg
Boynton Beach Mall'in sisäänkäynti.