Elokuun viimeinen viikko...

1875410.jpg

Täällä arki on kulunut aika normaalisti. Päivät töissä harjoittelussa, ja illat aika pitkälti Saiman Tuvalla. Torstaina Heidi halusi uimaan, niinpä Janina ehdotti, että menisimme katsomaan  Lauran lähellä olevaa uima-allasta. Uima-allas oli ihana keidas, jossa polskimme ainakin parisen tuntia. Altaalle on pakko päästä toistekin!

1875408.jpg

 

Onko jano? Meillä ainakin on! Olemme kummatkin Colahulluja, ja miten sopivasti sattuikaan,e ttä Albertsonilla oli limuale. Kävimme viime viikolla ostamassa muutaman laatikon raikasta colajuomaa ym.Vasemmalla on myös kassillinen kevyttä iltapalaa eli Ben&Jerry´s jäätelöä, johon olemme jääneet koukkuun.

 

Uusi harrastus?

1875407.jpg

Kuvassa rocktähdet Janina ja Heidi + Guitar Hero


Olemme jääneet ihan koukkuun täällä Guitar Hero peliin. Perjantaina pelasimme Satulla kyseistä peliä yömyöhään asti. Lauantaina yritettiin mennä vuokraamaan tätä peliä blockbusterilta, mutta ne eivät vuokranneet enää pelikoneita. Sunnuntaina onneksemme pääsimme pelaamaan eräällä Lauran tutulla Guitar Herota ja muita pelejä nintendo wiillä. Saa nähdä mihin tämä innostus johtaa...