Rapids Water Park

22.8.2008

1853370.jpg

 

Lauantaina pääsimme vihdoin ja viimein kauan suunnitellulle vesipuistoretkelle. Olimme suunnitelleet vesipuistoretkeä jo useamman viikon, mutta aina on tullut jotain esteitä, kuten huono sää. Lähdimme matkaan jo aamuvarhain eli noin puoli yhdeksän aikaan. Tuntui hassulta olla lauantai-aamuna jo niin aikaisin hereillä. Vesipuistoon menimme kahdella paikallisbussilla, koska niillä liikkuminen on halpaa ja kohtalaisen helppoa. Perille pääsimme noin klo10 jälkeen, eli juuri kun vesipuisto oli auennut. Emme olleet uskoa silmiämme, sillä paikka oli todella hieno ja täynnä houkuttelevia vesiliukumäkiä. Vaihdoinmme äkkiä uikkarit ja nautimme reilut 5 tuntia puiston mahtavista vesiliukumäistä. Välillä herkuttelimme juustoaterialla ja herkullisella annoksella banaanijäätelöä. Vesipuistopäivä kävi ihan liikunnasta, sillä pohkeemme ovat olleet ihan jumissa vesipuiston rappusten kiipeämisestä. Päivä oli kuitenkin todella onnistunut! Eikä kumpikaan palannut pahasti...onneksi! Pieneltä palamiselta ei kuitenkaan vältytty, vaikka aurinkorasvaa kuluikin runsain mitoin. 

Bussimatkalla tapahtui...

Paluumatkalla tapahtui myös erikoinen juttu. Bussi oli hieman etuajassa ja naiskuljettaja pysähtyi tavalliseen tapaan pysäkille. Kuitenkin hän nousi seisomaan ja lähti bussista kävelemään kohti eräänlaista apteekkia. Bussi oli käynnissä ja ovet avoinna. Ihmettelimme, että miten ihmeessä kuljettaja vaan lähti ostoksille sanomatta kuuluvasti mitään järkevää. Heidi oli kuullut, että kuljettaja oli sanonut bussin olevan etuajassa, mutta Janina ei kuullut sitäkään. Odottelimme siinä melkein kymmenen minuuttia. Kuka tahansa hullu sekopää olisi voinut tullat sisään ja lähteä ajamaan bussia. Oli sekin kokemus.

 

1853395.jpg

Kuvassa vesipuiston ihania liukumäkiä. Ja vasemmalla suppilon mallinen Big Thunder. Heidin ehdoton suosikki! Suurin osa liukumäistä laskettiin uimarenkailla ja uimapatjoilla.

 

1853403.jpg

Kuvassa Black Thunder, Janinan suosikki. Sisällä liukumäessä oli täysin pimeää!

 

Lisätietoa vesipuistosta www.rapidswaterpark.com