Toinen viikko on mennyt aika laiskasti. Alkuviikosta olimme niin palaneita, sillä ei me suomen tytöt olla tälläiseen helteeseen totuttu, ettei ulos viitsinyt pahemmin mennä. Alarkin's:issa ( eli yksi siipi, jossa mummoja ja pappoja asuu ) on iso kasa palapelejä, joten valitsimme sieltä yhden kivan kuvan ja rupesimme kokomaan sitä. Siinä meni maanantai ilta mukavasti. Tiistaina edelleen laiskotti, eikä me työpäivän jälkeen jaksettu lähteä mihinkään - joten palapelin teko jatkui. Ja parissa päivässä teimme sen valmiiksi. Keskiviikkona haimme toisen palapelin, ja myös parissa illassa kokosimme sen valmiiksi. Jottei elämä täällä mene pelkkien palapelien tekemiseksi, kävimme torstaina pyörälenkillä katsomassa näkyykö tuossa läheissessä lake osbornessa alligaattoreita. Epäonneksemme emme nähneet yhtään, ja pyöräretki pitää uusia joku päivä uudellen.

1766999.jpg

Kuvassa kaksi palapeliä, jotka olemme tehneet.

Perjantaina lähdimme K-Mart:iin eli paikalliseen k-kauppaan =D, koska Heidi oli ollut siellä keskiviikkona mummojen ja pappojen kanssa, ja tiesi että siellä on kaikkea kivaa. Sieltä ostettiin kaikkea kivaa - ja sitten nopeasti puplixin ja tosi kivan vaatekaupan  kautta kotiin, koska ilta oli alkanut jo hämärtää.  Lauantaina oltiin Bounton Beach mallilla shoppaamassa sekä best pay:ssa ostamassa Heidille digikameraa. Heidi shoppaili hienon vaalean sinisen digikameran - tai kameraa ei ollut siellä, niin se tulee postissa kotiin. Best Payssa oli oikein charmikas myyjä, joten siellä oli mukava asioida. Best Pay vastaa ihan Giganttia. Löydettiin kaikkea kivaa mallilta: meikkejä, vaatteita, koruja, reput ja ym. Oli tosi hauska päivä. Naurua on täällä piisannut, shoppailu reissullakin meille sattui hauska juttu. Oltiin syömässä kotimatkalla Burger Kingissä, ja Janina laski koti- ja pyöränavaimensa   tarjottimelle. Eiköhän sitten loppujen lopuksi Janina vahingossa tiputtanut avaimet roskien mukana roskikseen. Heidi vanhana hesetyöntekijänä tiesi, miten pikaruokalan roskiksen saa pois ja niinpä sitten yhteistoimin tuli penkottua roskista. Ihmiset ihmettelivät mitä me siellä puuhasimme.Avaimet onneksi löytyivät, ja Janina heilutti niitä ilmassa, ettei meitä pidetä ihan hulluina täällä!

1767002.jpg

Meidän lähikauppa Publix, samassa paikassa monta muutakin liikettä, esim. Subway, Dots, Donkin Donuts yms.

Meitä peloteltiin hirveästi, että liikenne täällä on todella hurjaa, ja täällä on vaarallista pyöräillä. Mutta olemme huomanneet, että ei pyöräily täällä ole sen vaarallisempaa kuin esimerkiksi Turussa. Ja ihmiset antavat hyvin tilaa pyöräilijöille, jopa paremmin kuin suomessa. Pyörät eivät ole mitkään hyvät, esimerkiksi Heidiltä hajosi poljin, ja talonmies korjasi sen nippusiteillä! =D Amerikassa autoilu on tosi suosittua, joten eipä täällä meidän lisäksi nää kuin ihan muutamia muita pyörällamatkustajia. Lenkkeilijöitä ja kävelijöitäkään ei täällä Floridassa kohtaa.  

1767006.jpg

Heidi ja Janina matkalla kohti Lantanan rantaa.

1767008.jpg

Täällä bussilla liikkuminenkaan ei ole mitenkään hankalaa. Busseja liikkuu aika harvakseltaan, mutta kun katsoo Palm Tranin sivuilta aikataulut, on busseilla kätevä liikkua.  Bussilla matkustaminen on täällä todella halpaa maksaa vain 0,98 euroa yhteen suuntaan. Bussit ovat ihan mukavia, niissäkin on hyvä ilmastointi.